Vår vision och målsättning

ePaywall är helt enkelt ”fair play” till digital konsumtion.
Genom att låta konsumenterna först köpa artiklar, filmer, musik styckevis för att bli ”hooked on the feeling” för att sedan betala till att bli en långvarig prenumerant (köp nu betala senare).

ePaywall påbörjade affärsmodellen 2022 med en flexibel betallvägg som ger besökare möjligheten att sprida material  och tjäna på det. Det ger i sin tur nya konsumenter till publicisterna. Effektiv marknadsföring som är självbetalande samt inga fasta kostnader är bara en av många fördelar.

Bolaget arbetar internationellt men befinner sig i Uppsala.
En stad med gamla anor inom industri och medicin och den senaste tekniken.

Våra värden genomsyrar bolaget där vi ser varje individ som en unik resurs och potential, där alla behandlas likvärdigt och rekrytering sker efter individens ”olika” kvalifikationer.
Samhället är något vi alla värnar om och vi bidrar att ha en verksamhet där servrar har en närmast noll klimatpåverkan och vi ser oss i ett nära samhällsengagemang inom idrotten som ger ungdomar en bra motiverande kraft.

Målet för bolaget är att bygga upp stabila långsiktiga strukturer och så småningom börsintroducera oss och nå en internationell marknad.

Print Friendly, PDF & Email